Hotel Park*** spoj dugogodišnje tradicije i modernog duha u srcu Bihaća

Hotel Park*** spoj dugogodišnje tradicije i modernog duha u srcu Bihaća

Dopustite da Vam poklonimo ugodan boravak u gradu na Uni, uz topal ambijent i personaliziranu uslugu. 

U gradu poznatom po svojoj prirodnoj ljepoti, Hotel Park se izdvaja po dugogodišnjoj tradiciji i lokaciji. Ovdje će se gosti susresti s modernim sadržajima u staroj jezgri grada. Ovaj hotel smješten je u centru Bihaća, uz gradski park, čije zelene staze vode do najljepše evropske rijeke – jedne i jedine Une.

  • Prostrani smještaj sastoji se od 20 jednokrevetnih soba, 44 dvokrevetne sobe (francuski i rastavljeni ležaj), te 4 klasična apartmana, od kojih svaki ima prepoznatljiv karakter koji priča priču o dugogodišnjoj tradiciji hotela.
  • Za svoje poslovne susrete ili slavljenje najljepših životnih događaja birajte jednu od 3 konferencijske sale kapaciteta od po 20, 60 i 320 mjesta, koje se koriste za organizaciju seminara, rođendanskih i svadbenih proslava.
  • Ugodnu poslijepodnevnu kaficu ili mirnu večeru s prijateljima provedite u našem  restoranu (kapaciteta 120 mjesta) i ljetnoj bašti koja je uvijek odličan izbor!
  • Iako u strogom centru grada, vaše vozilo bit će sigurno na našem parkingu sa stalnim obezbjeđenjem i to potpuno besplatno. 


Rezerviraj danas

Aktuelnosti